Ús del Touch ID

Touch ID és un sistema d'identificació mitjançant empremta dactilar dissenyat per Apple que li permetrà accedir sense haver d'emplenar les seves dades a la pàgina d'identificació, atès que, en prémer el botó inici del seu dispositiu, aquestes dades s'emplenaran automàticament.

Per activar aquest servei marqui la casella "utilitzar Touch ID" a la pàgina d'identificació. A partir d'aquest moment les seves dades es gravaran encriptades al "clauer de claus" del terminal i es podran utilitzar en accessos posteriors.

Pot desactivar aquesta funcionalitat sempre que vulgui prement "Cancel·lar" i desmarcant la casella "utilitzar Touch ID".

Recomanacions de seguretat:

  • Utilitzi sempre un codi per protegir el seu dispositiu i garantir-ne la seguretat.
  • Tingui registrada només la seva empremta al dispositiu. Tingui en compte que les seves credencials de Banca Online s'associaran a les empremtes existents al clauer de claus del seu dispositiu. El sistema utilitzat no permet la discriminació de les diferents empremtes que hagi pogut registrar al seu dispositiu i, per tant, Deutsche Bank S.A. Española no respon de l'accés a Banca Online mitjançant l'ús d'aquest sistema per les diferents empremtes que pogués tenir emmagatzemades al seu clauer de claus.
  • Verifiqui la seguretat de tots els seus dispositius abans d'utilitzar la sincronització del clauer a iCloud.

Aquesta informació estarà també disponible a l'apartat "Preguntes freqüents".