Què és el reconeixement d'empremta dactilar?

Aquesta funcionalitat li permet iniciar sessió mitjançant la seva empremta dactilar, sense necessitat d'introduir novament l'usuari i la contrasenya. Per activar-la premi la casella "Utilitzar empremta per accedir" a la pàgina d'autenticació. En accessos posteriors, en col·locar el dit sobre el sensor d'empremta dactilar, les credencials s'introduiran automàticament.

Podrà desactivar aquest ús en qualsevol moment prement "Cancel·lar" i desactivant la casella "Utilitzar empremta per accedir".

Recomanacions de seguretat

  • Utilitzi sempre un codi per protegir el seu dispositiu i garantir-ne la seguretat.
  • Tingui registrada només la seva empremta al dispositiu. Tingui en compte que les seves credencials de Banca Online s'associaran a les empremtes existents al clauer de claus del seu dispositiu. El sistema utilitzat no permet la discriminació de les diferents empremtes que hagi pogut registrar al seu dispositiu i, per tant, Deutsche Bank S.A. Española no respon de l'accés a Banca Online mitjançant l'ús d'aquest sistema per les diferents empremtes que pogués tenir emmagatzemades al seu clauer de claus.